سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد عرصه آموزش و پژوهش را موجب آگاهیاندوزی بشر دانست و گفت: خدمات بهداشت و درمان سبب افزایش طول عمر میشود و با آموزش و پژوهش میتوان بر عرض زندگی بشر تمرکز نمود.
به گزارش وبدا از یاسوج، دکتر رضا چمن در آئین تکریم و معارفه معاونین آموزشی و پژوهش و فناوری دانشگاه با اشاره به شیوه مدیریت در این دو عرصه، افزود: در اینجا باید مانند رهبری ارکستر با ایجاد هارمونی میان بخشهای مختلف، به نقطه موردنظر دست یافت.
وی با بیان اینکه علم، عرصه علماندوزی و معرفتآموزی است، تصریح کرد: در دانشگاه نیز بخشهای آموزش و پژوهش، بسیار تعیینکننده بوده و به دانشگاه حیات میبخشند.
تغییر به معنی قصور یا ضعف نیست
چمن در خصوص تغییرات مدیریتی در دانشگاه، ابراز داشت: تغییر به معنای قصور یا ضعف نیست، بلکه مترادف با چینش نیروها بر اساس شرایط و اقتضائات جدید و فرصت فراغت بال برای مدیر سابق بوده که در دانشگاه ما با نجابت تمام برگزار شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، تاکید کرد: انتظار میرود به کمک تجارب نیروهای پیشین و توانمندی نیروهای جدید، فصل تازهای در مجموعه علوم پزشکی گشوده شود.
علم، عرصه وفاق و همدلی است
وی علم را عرصه وفاق و همدلی برشمرد که تفرقه در آن جایگاهی ندارد و اضافه کرد: هیچگاه نباید در این زمینه راه را بر خلاقیت و ابتکار ببندیم، چرا که همیشه راههایی برای بهتر بودن هست.
افزایش 26 رشته به مجموعه دانشگاه در 9 سال گذشته
به گزارش وبدا، معاون پیشین آموزشی دانشگاه علوم پزشکی نیز که به مدت 9 سال تصدی سمت معاونتهای آموزشی و پژوهشی و همچنین آموزشی در این دانشگاه را بر عهده داشته است، با اشاره به افزایش رشتههای دانشگاه در این مدت، گفت: از سال 83 تاکنون، 26 رشته جدید در مقاطع مختلف در این دانشگاه راهاندازی شده است.

دکتر هیبتاله صادقی افزود: هماکنون 121 عضو هیئت علمی در در عرصه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت میکنند.
وی در خصوص اقدامات در دست پیگیری معاونت آموزشی نیز یادآور شد: راهاندازی رشته دستیاری تخصصی جراحی عمومی، بیماریهای زنان و روانپزشکی، دکترای حرفهای داروسازی و کارشناسی ارشد مدیریت سلامت ایمنی و محیط زیست، همچنین تاسیس موسسه "آموزش عالی" در شهرستانهای گچساران و کهگیلویه، از جمله اقداماتی است که در وزارت بهداشت بررسی میشوند.
کسب رتبهدوم دانشگاه در رتبهبندی آموزش دانشگاههای علوم پزشکی
صادقی همچنین به کسب رتبه دوم دانشگاه در رتبهبندی آموزشی طرح "راد" به عنوان آخرین موفقیت خود در دوران معاونت اشاره کرد.
به گزارش وبدا، در ادامه این آئین تریبون سالن زندهیاد کنعانی دانشکده پزشکی به سرپرست جدید معاونت آموزشی دانشگاه، سپرده شد.
دکتر صدراله محرابی مسئولیت آموزش نیروهای متخصص عرصه سلامت جامعه را رسالت مهمی برشمرد و گفت: با ایجاد فضای آکادمیک، خدمات بهداشت و درمان در کهگیلویه و بویراحمد تبدیل به یک مجموعه دانشگاهی شده است.
وی با بیان اینکه این دانشگاه در ابتدا با اساتید انگشتشماری آغاز به کار نمود، اظهار کرد: حضور 121 عضو هیئت علمی و بالغ بر هزار و500 دانشجو که طی تنها چند سال به دست آمده، موفقیتی بزرگ و مرهون زحمات مسئولان پیشین دانشگاه است.
لازمه آموزش، تعهد و سعهصدر است
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، لازمه آموزش را سعه صدر و تعهد اساتید عنوان کرد و ادامه داد: تنها با این خصصیه میتوان دانشجویان را به عنوان پیامرسانان آینده آموزش داده و وارد عرصههای تخصصی کشور نمود.

به گزارش وبدا، آئین تکریم و معارفه ظهر امروز با صحبتهای معاون پژوهش و فناوری پیشین دانشگاه ادامه یافت.
تغییر موجب انگیزش است
دکتر محمد ذوالعدل با اشاره به لزوم تغییرات جدید در دانشگاه به تبعیت از جامعه، اظهار کرد: تغییر همواره موجب انگیزش است و با وحدت، وفاق و خدمت در راستای اهداف سیستم، باید اندیشه ارتقاء دانشگاه را جامه عمل پوشانده و آوازه دنا را در کشور طنینانداز کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش به یکی از موفقیتهای اخیر این معاونت نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با کسب چهار هزار و 373 امتیاز، در بین دانشگاههای علوم پزشکی تیپ 3 کشور به رتبه دوم دست یافت و در مولفههای حاکمیت و رهبری و تحقیقات دانشجویی نیز حایز رتبه اول شد.

ذوالعدل رسانههای استان را یاور همیشگی خود در طول تصدی سمت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برشمرد که همواره با انعکاس اخبار و نقدهای سازنده، موجب پیشرفت بوده اند و با شعری زیبا تریبون را به سرپرست جدید این معاونت سپرد:
رواق منظرچشم من آشیانه توست کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست
با تشریفات و شعار نمی توان کاری از پیش برد
دکتر سید عبدمحمد موسوی اولویت خود را در کسوت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، اصلاح ساختار عنوان کرد و گفت: با تشریفات و شعار، کاری را نمیتوان پیش برد و باید مجموعه سازمان را به سمت چابکی و تلاش برای برنامههای آتی پیش برد.
وی توانمندی اساتید این دانشگاه را شایسته رشد هرچه بیشتر دانست و افزود: با بهرهمندی از پژوهشگران در عرصههای مختلف و هدایت سیاستها در مسیر نتایج کاربردی پژوهشها، میتوان مشکلات بسیاری را ریشهکن نمود.
موسوی تاکید کرد: امروز دنیا شیوههای پژوهشی جدیدی را معرفی کرده که با به کار بستن آنها میتوان مجموعه را با برنامهریزیهای مدون به سمت پیشرفت سوق داد.

بر پایه این گزارش، دکتر صدراله محرابی، نخستین استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، دارای مدرک فوقتخصص اندويرولوژي و لاپاراسکوپی از دانشگاه شهید بهشتی تهران بوده و دکتر سید عبدمحمد موسوی نیز دارای مدرک دکتری آموزش بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی یزد است که تا پیش از این نیز مدیریت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه را بر عهده داشته است.2-142