جمعه ٢٩ تير ١٣٩٧
سال 97، سال «حمایت از کالای ایرانی» گرامی باد
پیوندهای مهم

تماس با حراست
آدرس پست الکترونیکی حراست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
herasat@yums.ac.ir
اخبار > تشریح عملکرد واحد بهداشت محیط شهرستان چرام در ماه مبارک رمضان


  چاپ        ارسال به دوست

شبکه بهداشت درمان چرام خبر داد؛

تشریح عملکرد واحد بهداشت محیط شهرستان چرام در ماه مبارک رمضان

سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از تشریح عملکرد واحد بهداشت محیط این شبکه در ماه مبارک رمضان در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام، علی جعفری فر ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های پرسنل  و بازرسان بهداشت محیط این شبکه، گفت: تأمین امنیت، سلامت غذایی و حفظ سلامت شهروندان در تمام ایام سال بدون تردید حاصل تلاش و همت مضاعف کارشناسان بهداشت محیط است که این مهم به نحو مطلوب فراهم شده و وضعیت بهداشت محیطی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی به سطح عالی تر ارتقاء یافته است.

وی افزود: واحد بهداشت محیط شهرستان در ماه مبارک رمضان، 196 بازدید از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و 35 بازدید از اماکن عمومی در چرام داشته اند.  

جعفری فر در پایان خاطر نشان کرد: بازرسان بهداشت محیط، در این مدت 280 کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در سطح شهرستان را جمع آوری نمودند.5

 


٠٩:١٨ - يکشنبه ٢٧ خرداد ١٣٩٧    /    شماره : ٢٠٢٥٧    /    تعداد نمایش : ٨٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار مرتبط

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به  دانشگاه علوم پزشكي ياسوج است.
طراحی و راه اندازی : اداره روابط عمومی با مشارکت اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه